31/10/22

Το μαρτύριο ενός δρόμου η πως γίνονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο δήμος Ηρακλείου, έχει δώσει προς κυκλοφορία την "αναβαθμισμένη" οδό Κομνηνών στις Πατέλες Ηρακλείου. Ομολογουμένως ένα αποτυχημένο έργο το οποίο ήρθε να δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων στους κατοίκους της περιοχής.
Στα πλαίσια της "αναβάθμισης" περάστηκαν και νέα δίκτυα ύδρευσης για την ΔΕΥΑΗ. Ε...καιρός ήταν να αντικατασταθούν τα απαρχαιωμένα και επικίνδυνα παλιά δίκτυα. Στην συνέχεια στρώθηκε και νέος ασφαλτικός τάπητας και όλοι θεώρησαν ότι το έργο βαίνει προς ολοκλήρωση. 
Αμ...δε.
Σήμερα  συνεργεία του εργολάβου, σκάβουν και ξηλώνουν την άσφαλτο για να κάνουν τα εξής απλά. Να συνδέσουν το νέο δίκτυο παροχής πόσιμου νερού με την υπάρχουσα νέα υποδομή της ΔΕΥΑΗ και να διορθώσουν την κλίση του ασφαλτικού τάπητα. Βλέπετε....με την πρώτη βροχή τα νερά αντί να απορρέουν στον δρόμο λιμνάζουν επικίνδυνα. Λογικό αφού την μέρα που στρωνόταν ο τάπητας δεν πάρθηκαν οι ανάλογες τοπογραφικές μετρήσεις, ώστε ο τάπητας να έχει τις κατάλληλες κλίσεις.
Έτσι γίνονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα, έτσι ξοδεύονται τα χρήματα των φορολογούμενων. 2022 και η πρακτική "ράβε-ξήλωνε" καλά κρατεί.
Ηράκλειο...η "έξυπνη" πόλη! 


Μην ξεχνάτε να κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας στο κανάλι μου.
Κάντε το click σας στο logo του KRIKRI RIDER !







Δεν υπάρχουν σχόλια: