24/08/20

Χάγη- Ελλάδα . Ένα τσιγάρο δρόμος.

 


Τον Νίκο δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Τον γνωρίζω ιντερνετικά. Ζει και εργάζεται στην Χάγη της Ολλανδίας. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τους 2 τροχούς. Αν και αλλήλο-τρολλάριζόμαστε συνεχώς ξέρω ότι κατά βάθος πάντα θα ήθελε να έχει ένα Yamaha XTX 660 στην κατοχή του.

Σήμερα δεν θα σας μιλήσω όμως για το πώς πειράζω ιντερνετικά τον Νίκο. Τον γνωστό και σαν Trollando. Σήμερα θα σας μιλήσω για τα ταξίδια του. Για το πάθος του και την ικανότητα του να μετασκευάζει και να προετοιμάζει τις μηχανές του. Ναι έχει εκεί 2,3. Ο Νίκος κάνει κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ. Σχεδιάζει και μετά κατασκευάζει όλα όσα χρειάζονται οι μηχανές του.

Έτσι στο τελευταίο του απόκτημα (ένα Yamaha Tenere 700) σχεδίασε και κατασκεύασε πλήρες σετ προστατευτικών κάγκελων αλλά  αναβάθμισε και την προστασία του Tenere στα φώτα και στον ανεμοθώρακα. Σκέτος Κύρος Γρανάζης ο Νικόλας.






Ο Νικόλας λοιπόν με το Tenere του φέτος έδωσε και πάλι το παρόν. Προγραμμάτισε την διαδρομή του, τις στάσεις του και ήταν πάλι εκεί. Δεν έχει σημασία που φέτος… «αγόρασε οικόπεδο» στην Άρτα. Δεν πειράζει.

Το κείμενο αυτό ουσιαστικά γράφετε από καλόπιστη ζήλια. Ζηλεύω τον Νίκο για τις τεχνικές του ικανότητες αλλά και για τα ταξίδια του. Δεν νομίζω προσωπικά να μπορέσω φυσικά να κάνω ποτέ τις κατασκευές που κάνει ο Νίκος, αλλά τα ταξίδια του…σίγουρα με βάζουν σε σκέψεις.

Άλλωστε τι χρειάζομαι; Ένα ΧΤΧ 660 εξοπλισμό ασφαλείας και μπόλικη τρέλα. Ε νομίζω…δεν θα έχω πρόβλημα. Νικόλα να είσαι πάντα καλά να μας ταξιδεύεις με τις κατασκευές και τα ταξίδια σου!

Αφιερωμένο στην παρέα των φίλων ΧΤ Club Hellas και ειδικά στον Νίκο. Οι φωτογραφίες είναι δικές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: