15 Ιανουαρίου 2015

Σαββίδης: "Δεν είναι "κούφια" απειλή η αποχώρηση!"

O Iβάν Σαββίδης πάει πολλά βήματα πιο πέρα τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για την διαιτησία και την "εγκληματική οργάνωση" που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και με τοποθετήσεις του στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ και κυρίως στον Ιάκωβο Αγγελίδη θέτει πιο "ζεστά" από ποτέ το θέμα της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Το κείμενο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της είναι άκρως αποκαλυπτικό.


Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

"Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης. Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη.

Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του. Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+