7 Ιανουαρίου 2015

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη στην Αττική

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημοτικών αρχών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο λόγω καιρικών συνθηκών τα σχολεία στους δήμους Κηφισιάς, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Παπάγου-Χολαργού, Λυκόβρυσης-Πεύκης.


Σοβαρό πρόβλημα χιονοπτώσεων αντιμετώπισε όλο το τριήμερο ο δήμος Πεντέλης που παραμένει χιονισμένος σε ορισμένα σημεία.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με την οποία τα Σχολεία καθώς και Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί  την Πέμπτη.

Σε αναστολή λειτουργίας σχολείων σε δήμους της Ανατολικής Αττικής προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Με σημερινή απόφασή του προχωρά -λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών- στο κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, δηλ. Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη, στα δημοτικά διαμερίσματα Αφιδνών, Αυλώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού και στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+