7 Ιανουαρίου 2015

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στο Ηράκλειο και σε δήμους του νομού Ηρακλείου

Κλειστά, λόγω του χιονιά, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο παιδικοί σταθμοί, σχολεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε δήμους του νομού Ηρακλείου.
Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, κα. Μαρία Καναβάκη, αύριο Πέμπτη 08-01-2015 θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού τα παρακάτω σχολεία.

Νηπιαγωγεία: Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.
Δημοτικά: Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία.
Γυμνάσια: Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα.
Λύκειο: Αγίου Μύρωνα
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου  - ΔΗΚΕΗ ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου παραμένουν κλειστά τα Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας.
Για αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Σε Γωνιές – Μοχό
Σε αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:
Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών
Δημοτικό Σχολείο Μοχού
Γυμνάσιο Μοχού
Λύκειο Μοχού

Στο δήμο Μινώα
Λόγω του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, κλειστοί παραμένουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Δήμος Αρχανών Αστερουσίων
Κλειστά θα παραμείνουν επίσης αύριο όλα τα σχολεία του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, με απόφαση του δημάρχου, Μανώλη Κοκοσάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+