9 Ιανουαρίου 2015

Σίβοκ: «Θα ήθελα ΠΑΟΚ»

Ο Τσέχος αμυντικός για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης με στόχο την ενίσχυση στο κέντρο των μετόπισθεν, μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» και υποστήριξε: «Ο ατζέντης μου διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γνωρίζω ποια κατάληξη θα έχει το θέμα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Πράγα, καθώς στην Τουρκία υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα μέχρι τέλος του μήνα. Είμαι παίκτης της Μπεσίκτας, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον.


Προσωπικά κι εφόσον η Μπεσίκτας θέλει να με παραχωρήσει θα ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πως στόχος της είναι να το κατακτήσει ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ΠΑΟΚ έχει μάθει αρκετά πράγματα από τους Νέτσιντ και Ντρόμπνι. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

«Ξέρω πάρα πολλά. Μίλησα τις προηγούμενες ημέρες με τον Τόμας Νέτσιντ. Βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Πράγα. Μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν άτυχος, καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος τότε, όπως μου είπε, όμως η ομάδα, η πόλη της Θεσσαλονίκης και ο κόσμος της είναι καταπληκτικός. Και δεν μου το είπε μόνον ο Τόμας, αλλά και ο Ντρόμπνι, που έπαιξε ως αντίπαλος. Ο Ντρόμπνι μου τόνισε, ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ όταν είναι γεμάτο μετατρέπεται σε… κόλαση για κάθε αντίπαλο. Μοιάζει πολύ με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπεσίκτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+