11 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτό το μέλλον του Άγγελου στον ΠΑΟΚ

Αναταράξεις που... αγγίζουν ακόμη και τον Άγγελο Αναστασιάδη προκαλεί στον ΠΑΟΚ η βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός με ομιλία του στα αποδυτήρια του γηπέδου "Θ. Κολοκοτρώνης" μετά το ματς, έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι ανοιχτό.

"Σήμερα (σ.σ. χθες) γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε τόσο καιρό. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν είχαμε τίποτα από τα στοιχεία που εμφανίζαμε στη αρχή της περιόδου. Ήμασταν κάκιστοι" τόνισε αρχικά εκφράζοντας τη δυσφορία του  για την απόδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα και πρόσθεσε μία φράση που δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον του στο "Δικέφαλο" "Να ξέρετε ότι με ή χωρίς εμένα μπορείτε να πάρετε τον τίτλο. Να προσπαθήσετε να δείχνετε τον καλύτερα εαυτό σας από 'δω και πέρα".

Ο Αναστασιάδης θα έχει επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη άμεσα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο που έχει δημιουργηθεί. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι αποκλειστικά εκείνος που θα καθορίσει το μέλλον της συνεργασίας του 61χρονου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+