23 Νοεμβρίου 2014

Έρχονται για γάμους στην Κρήτη οι Κινέζοι

Με θετικά μηνύματα για τον τουρισμό επέστρεψε η Κρητική αποστολή, που τις προηγούμενες δεκαπέντε ημέρες βρέθηκε στη Σαγκάη, στην Κίνα, στα πλαίσια μιας αποδοτικής για τον τουριστικό κλάδο της Κρήτης, συνεργασίας η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Την Κρήτη αντιπροσώπευσαν, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, η Αντιδήμαρχος τουρισμού Ρεθύμνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη, επιχειρηματίες από τα Χανιά, ο εκπρόσωπος των διευθυντών ξενοδοχείων κ. Σωμαράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Hρακλείου κ. Ιωάννη Μπράς, και δύο ξενοδόχοι από τον Άγιο Νικόλαο. Μετά την αναχώρηση του κ. Βαμιέδάκη την πρώτη εβδομάδα, η κ. Μπιρλιράκη ανέλαβε αρχηγός της αποστολής. Κατά τις ημέρες παραμονής της Κρητικής αποστολής στην Κίνα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, επιχειρηματίες και εκπροσώπους του τουρισμού.
Τα πρώτα δείγματα των επαφών που είχε η αντιπροσωπεία από την Κρήτη αναμένεται να φανούν την άνοιξη με τους πρώτους Κινέζους επισκέπτες που θα φτάσουν στην Κρήτη, ενώ η κ. Μπιρλιράκη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μια ομάδα Κινέζων επισκεπτών να φτάσει στο Ρέθυμνο και την περίοδο του καρναβαλιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+