21 Νοεμβρίου 2014

Γυμνόστηθος ο δικηγόρος ψάρευε αγόρια

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο δικηγόρο που συνελήφθη χθες για ασέλγεια σε 13χρονο αγόρι, οι οποίες βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται κάτοικο Αθήνας, ο οποίος κυκλοφορούσε συχνά με  κίτρινο πολυμορφικό αυτοκίνητο στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, ντυμένος γυναίκα και «ψάρευε» νεαρά αγόρια!Φορούσε ξανθιά περούκα, κυκλοφορούσε ημίγυμνος, και επιδείκνυε το πλούσιο στήθος του, για το οποίο είχε κάνει ορμονοθεραπεία επιμήκυνσης, με σκοπό να αποπλανήσει νεαρά αγόρια.

Οι αρχές έριξαν σαν «δόλωμα» ένα νεαρό σωματώδη αστυνομικό, κι εν τέλει εντόπισαν και συνέλαβαν την ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα… που αποδείχθηκε ότι ήταν ο 53χρονος δικηγόρος. Μάλιστα, επειδή αντέδρασε… δεν δίστασε να επιτεθεί στον αστυνομικό- δόλωμα, όταν προσπάθησε να τον συλλάβει.

Οι αστυνομικοί αφότου τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 53χρονο δικηγόρο από τη Μαγνησία, κάτοικο Αθηνών, όπου διατηρούσε και το δικηγορικό του γραφείο, ενώ εκτός από την εμφάνιση του, είχε κάνει και πλαστική επέμβαση, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Εν τέλει, ο δικηγόρος αναγνωρίστηκε από ανήλικο μαθητή, ως ο άνθρωπος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+