17 Νοεμβρίου 2014

Σοκάρει η εγκληματική δράση του 17χρονου φονιά

Από παιδί στην παρανομία ο Αλέξης Αναστασίου. Ο φάκελος του στην αστυνομία άνοιξε το 2010, όταν ήταν μόλις 13 ετών και είναι πλούσιος σε διαρρήξεις, κλοπές, επιθέσεις και εμπρησμούς!
Σας παραθέτουμε πιο κάτω τα παραπτώματα που βαραίνουν τον νεαρό, πέραν του φόνου που διέπραξε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε διάστημα τριών χρόνων «πιάστηκε» από την αστυνομία να εμπλέκεται σε:


16 Διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές
1 Διάρρηξη εκκλησίας και κλοπή
2 Εμπρησμούς (κατοικίας και μπυραρίας)
7 Ληστείες/κλοπές από πρόσωπα
5 Διαρρήξεις κατοικιών / κλοπή αυτοκινήτου
4 Κλοπές από κατοικίες
2 Κλοπές αυτοκινήτων/ Παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία
1 Επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
1 Βία στα γήπεδα/οχλαγωγία
2 Κακόβουλες ζημιές
2 Απειλές βιαιοπραγίας
2 Επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών
12 Κλοπές μοτοποδηλάτων
2 Κλοπές από όχημα
2 Μεταφορά επιθετικού οργάνου
2 Παράνομη κατοχή περιουσίας


Επειδή ήταν ανήλικος ουσιαστικά μέχρι σήμερα κανένα δικαστήριο δεν κατάφερε την παραδειγματική του τιμωρία.Σύμφωνα με πληροφορίες του tothemaonline oι ποινές που του επιβλήθηκαν ήταν στις 29/3/2013 – 3 χρόνια φυλάκιση με 3ετή αναστολή, στις 23/7/2013 – 3 μήνες φυλάκιση και στις 20/6/2014 – 5 μήνες φυλάκιση.Σήμερα ο 17χρονος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάστει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, ενώ αύριο Τρίτη θα έπρεπε να παρουσιαζόνταν για άλλη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής αυτοκινήτου.
Στις 13/1/2015 θα έπρεπε να παρουσιαστεί για κλοπή μετάλλων.

Τελικά οδηγείται για ανθρωποκτονία, αφού χθες τα ξημερώματα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 22χρονο Αγγλοκύπριο Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά, στην πολυκατοικία όπου διέμενε στην Λάρνακα για τα μάτια μίας γυναίκας όπως δείχνουν μέχρι στιγμής οι έρευνες.Η εγκληματική δράση του Αλέξη προκαλούσε «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια και το γεγονός ότι έφθασε, όπως και ο ίδιος ομολόγησε, στη διάπραξη φόνου δεν εξέπληξε κανένα στην πόλη του.


@TOTHEMAONLY

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+