12 Οκτωβρίου 2014

Smartphone με 13άρα κάμερα για καλύτερες selfies

To νέο HTC Desire Eye διεκδικεί τον τίτλο του «βασιλιά των selfies». Με δυο 13άρες κάμερες, διπλό LED φλας μπρος-πίσω και λογισμικό που ανιχνεύει το πρόσωπο, κρατώντας μας στο κέντρο του φωτογραφικού κάδρου.


«To Desire Eye είναι πλήρως εξοπλισμένο για όσους τους αρέσει να βγάζουν τέλειες φωτογραφίες, βίντεο και selfies», λέει η HTC. To νέο smartphone της ταϊβανέζικης εταιρείας είναι αδιάβροχο, έχει τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα για καλύτερη επεξεργασία του ήχου και απομόνωση των εξωτερικών θορύβων, οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, τον γνωστό από αρκετές premium συσκευές τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, υποστήριξη σύνδεσης σε 4G δίκτυα και πλήκτρο αφιερωμένο στη φωτογραφική λειτουργία, για πιο γρήγορη ενεργοποίηση και λήψεις με το ένα χέρι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο λογισμικό επεξεργασίας της εικόνας. «Πηγαίνοντας το video chat και το conference call σε νέα επίπεδα ποιότητας και απόδοσης, η ανίχνευση προσώπου του Eye Experience σας κρατά στο κέντρο του καρέ, παντού και πάντα. Και επειδή επαφή δεν σημαίνει ότι απλώς μιλάμε με ένα μόνο άτομο, ανιχνεύονται άνετα έως και τέσσερα άτομα μέσα στον ίδιο χώρο, με το κάθε πρόσωπο να κόβεται και να τοποθετείται στην οθόνη, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή καθαρότητα. Απολαύστε λοιπόν την ελευθερία και την ευελιξία υπηρεσιών όπως το Skype χωρίς να ανησυχείτε για το πού ακριβώς στέκεστε εσείς και οι φίλοι σας, αφού η κάμερα θα σας ακολουθεί όλους», εξηγεί η HTC.

Ακόμα, η νέα λειτουργία Split Capture function συνδυάζει ταυτόχρονες φωτογραφίες και βίντεο από την μπροστά και την πίσω κάμερα και φτιάχνει μια split-screen εικόνα ή βίντεο, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία selfie της HTC, που σας επιτρέπει να καταγράψετε το ταξίδι σας και την αντίδρασή σας χωρίς να χρειάζεστε την προβολή thumbnail. Το Crop-Me-In σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης, σας κόβει από την εικόνα ή το βίντεο που καταγράφετε με την μπροστινή κάμερα και σας τοποθετεί μέσα στη σκηνή που αιχμαλωτίσατε με τη βασική κάμερα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για πιο ακραίες, συναρπαστικές selfies και βίντεο. Το Voice Selfie σας απελευθερώνει από τις άγαρμπες κάμψεις του χεριού, αφού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κλείστρο με μια απλή εντολή. Πείτε απλώς «cheese» μόλις βρείτε την τέλεια πόζα ή ενεργοποιήστε την εγγραφή βίντεο με τις εντολές «action» ή «rolling».

Δημοφιλή χαρακτηριστικά του HTC Desire 820 έχουν συμπεριληφθεί και αυτά στο HTC Eye Experience, όπως το Face Fusion, το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε το πρόσωπό σας με το πρόσωπο ενός φίλου ή διάσημου ατόμου, για να δημιουργήσετε μια τελείως πρωτότυπη εικόνα και το Live Makeup, με το οποίο μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό επίπεδο απαλότητας δέρματος και να δείτε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο πριν βγάλετε τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+