8 Οκτωβρίου 2014

Με καθυστέρηση η κυκλοφορία του iPhone 6 στην Ελλάδα!

Με καθυστέρηση μιας βδομάδας αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο iPhone 6, καθώς λόγω της αυξημένης ζήτησης σε όλο τον κόσμο, αναμένεται να βγεί στις αγορές της χώρα μας 31 Οκτωβρίου.


Κατά μία εβδομάδα μετατίθεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το λανσάρισμα των νέων iPhone στην ελληνική αγορά. Όπως αναφέρει το protothema, η αναμενόμενη μέχρι σήμερα ημερομηνία ήταν η 24η Οκτωβρίου, ωστόσο, λόγω αυξημένης ζήτησης στις χώρες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η άφιξή τους στη χώρα μας προσδιορίζεται πλέον για τις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις και καθώς η Apple δεν έχει δώσει νεότερα στοιχεία, μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο και τα 10 εκατομμύρια νέα iPhone που έφυγαν σε χρόνο-ρεκόρ, υπολογίζεται ότι οι συνολικές πωλήσεις της best seller συσκευής της έχουν πλέον ξεπεράσει τα 21 εκατομμύρια κομμάτια.

Το iPhone 6 κυκλοφορεί ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και στις 17 Οκτωβρίου θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα, εξέλιξη που ίσως επηρεάζει την άφιξή του στην Ελλάδα, αφού η ζήτηση στη μεγάλη αγορά της χώρας του Δράκου ξεπερνά κάθε προηγούμενο.@prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+