19 Οκτωβρίου 2014

Το Ποτάμι δεν έχει τίποτα κοινό με τη συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου

«Το Ποτάμι δεν έχει κοινή ατζέντα με τη συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου και δεν θέλει να είναι στο ίδιο κάδρο. Για εμάς η ακροδεξιά παραμένει ακροδεξιά ακόμη κι όταν εμφανίζεται φιλολαϊκή και αντιμνημονιακή» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.


Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε το Ποτάμι σε μια κυβέρνηση που θα συμμετείχε ο Πάνος Καμμένος, απάντησε: «Θα αστειεύεστε βέβαια. Το θέμα είναι να πάει η χώρα μπροστά, όχι να πέσει στα χέρια των αποτυχημένων υπουργών του παρελθόντος».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει ακόμη ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να νομίζει ότι το κυβερνών κόμμα μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θπέση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ξέρετε, αυτό είναι μια αρρώστια των μεγάλων κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει ΝΔ και η ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρει ότι του φαίνεται δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές, αν και -όπως λέει- αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι θα ψηφίσουν με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, για να παραταθεί δηλαδή η βουλευτική τους θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+