15 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταφέρεται στην Αθήνα ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού

Σε νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρεται εσπευσμένα ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο (Διαβάστε εδώ σχετικά).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής το Βενιζέλειο Νοσοκομείο κάνει λόγο για «βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως» του τραυματία, αλλά και «βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος» την οποία έχει υποστεί.
Η ανακοίνωση του Βενιζελείου αναφέρει: «Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος. Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+