15 Σεπτεμβρίου 2014

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αττική μετά από ισχυρή καταιγίδα

Σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι της Αττικής από την ισχυρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κεντρικοί δρόμοι, όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων, πλημμύρισαν σε ορισμένα τους τμήματα με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες εκεί που παρατηρείται συσσώρευση υδάτων.


Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει δεχθεί 25 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Νέο Ηράκλειο και η Νέα Ιωνία.Επίσης, δέχθηκε δύο κλήσεις για πτώσεις δέντρων.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην υπόγεια διάβαση στη Σπύρου Λούη.

Κακοκαιρία έως την Τετάρτη

Η επιδείνωση του καιρού θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη, ενώ οι βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες πλήττουν την Αττική, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Tρίτη, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Την Τέταρτη, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

@Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+