16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ερωμένη του Πούτιν στα ηνία... «αυτοκρατορίας» ΜΜΕ

Ένας νέος δρόμος, μετά την καριέρα της ως πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, ανοίγει για την ρωσίδα χρυσή Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγεβα, η οποία τα τελευταία χρόνια φημολογείται πως έχει δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς πλέον αναλαμβάνει τα ηνία αυτοκρατορίας μέσων ενημέρωσης, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ένας στενός φίλος του Ρώσου προέδρου.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της National Media Group (NMG), η 31χρονη Αλίνα Καμπάγεβα, η οποία διηύθυνε από το 2008 το συμβούλιο εποπτείας της εταιρείας, ιδιοκτησίας του Γιούρι Κοβαλτσόφ, άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος Βλαντιμίρ Πούτιν, αναλαμβάνει πλέον αναλαμβάνει πλέον τη διεύθυνση του ομίλου μετά την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα, το οποίο κατείχε τα τελευταία επτά χρόνια.

Η αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης της NMG περιλαμβάνει τα δίκτυα REN-TV και Piaty Kanal, τις εφημερίδες Izvestia και Tvoi Den, τον ραδιοφωνικό σταθμό Rousskaia Sloujba Novostei και ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Pervy Kanal και του στούντιο Art Pictures.

Ο τριακονταετής έγγαμος βίος του ρώσου προέδρου με την Λουντμίλα Πούτιν έληξε τον Απρίλιο του 2013. Αμέσως μετά την ανακοίνωση οι φήμες περί κρυφής σχέσης της 31χρονης Αλίνα με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της ηγέτη φούντωσαν ακόμη περισσότερο. Κάποιοι μάλιστα έκαναν λόγο και για κρυφό γάμο. Ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής αρνούνται κατηγορηματικό τον μεταξύ τους δεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+