15 Σεπτεμβρίου 2014

Η μπaρούφα της ημέρας

Σιγά μη σε ξεχάσουμε....

Τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε η ανάρτηση των νέων πινάκων του ΕΝΦΙΑ. Το γνωστό χαράτσι που επέβαλε ο κ.Βενιζέλος σαν ΕΚΤΑΚΤΟ μέτρο πριν 2 χρόνια,ώστε να μαζέψει λεφτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ μέτρο το οποίο είχε και ημερομηνία λήξης.Ακόμη ένα ψέμα στα πολλά που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.Υποτίθεται ότι ο φορο-εισπρακτικός μηχανισμός θα φρόντιζε να πιάσει αυτούς που δεν πλήρωναν και έτσι αυτό θα επέτρεπε την κατάργηση του χαρατσιού.Άλλωστε λεφτά .....υπήρχαν.

Σιγά και μην γινόταν έτσι.Το χαράτσι συνδέθηκε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ,έπεσε επι δικαίων και αδίκων και μονιμοποιήθηκε με την νέα κυβέρνηση Σαμαρά σαν ΕΝΦΙΑ. Δεν θέλω να αναφερθώ στις τρομερές αδικίες που έχει ο κεφαλικός αυτός φόρος.Δεν θέλω να αναφερθώ στην τιμωρία που επιβάλλει το κράτος στην ιδιοκατοίκηση.

Θέλω όμως να θίξω τον πολιτικό άνδρα....τον "σωτήρα" τον "'έξυπνο" που νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.Που πιστεύει ότι έχουμε ξεχάσει το ΠΟΙΟΣ καθιέρωσε τον τωρινό ΕΝΦΙΑ. Που με τις ΕΛΙΕΣ τα Καρπούζια τα "δημοκρατικά τόξα" ....και όλες τις άλλες ανοησίες εκτιμά ότι έχει ακόμα λόγο πολιτικής ύπαρξης.

Η ιστορία ήδη τον έχει καταγράψει....σαν τον άνθρωπο που του "ζητήθηκε" και αυτός δεν μπόρεσε.Απλά κινήθηκε γύρω από τον εαυτό του....Τι κρίμα.Τον εκτιμούσα πολύ και πίστευα οτι θα μπορούσε.Ακόμη μια διάψευση προσωπικών προσδοκιών.

Κύριε αντιπρόεδρε δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ........να είστε σίγουρος.

ΥΓ: 1.Μάγοι δεν υπάρχουν ...μην τρώτε τους ππαπάδεςτου καθενός!
       2.Οι γονείς παρακαλούνται να μην "γράφουν" άλλα σπίτια στα παιδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+