14 Σεπτεμβρίου 2014

Σοβαρή η κατάσταση 46χρονου από επεισόδια στο Ηρόδοτος-Εθνικός

Με το χειρότερο τρόπο έγιναν σήμερα τα «εγκαίνια» του νέου γηπέδου της Νέας Αλικαρνασού, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Ηροδότου στην φυσική του έδρα.
Στην διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού Ηρόδοτος –Εθνικός Πειραιώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων που είχαν σαν αποτέλεσμα και το τραυματισμό ενός , ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Εθνικού.
Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά και ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου.
Ισχυρή ήταν και μετά τη λήξη του αγώνα η αστυνομική δύναμη για την αποφυγή νέας έντασης.
Στο αγωνιστικό μέρος και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα, ο Ηρόδοτος κατάφερε να σκοράρει, κερδίζοντας τον αγώνα με 1-0.
Αγγελόπουλος: «Να βρούμε τους υπεύθυνους»
Σε δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Αλέξης Αγγελόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν πατάω τα πόδια μου στην Κρήτη, θεωρώ ότι είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είναι τόσο ανεπαρκής ή ανεύθυνη που εν τη απουσία της, έναν αγώνα που με τη βοήθεια της φίλης διοίκησης του Ηροδότου ξεκίνησε ως γιορτή, να καταλήξει σε τραγωδία. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για να βρούμε τους υπεύθυνους που ξεφτιλίζουν τον ιστορικό Ηρόδοτο αλλά και την αστυνομία»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+