17 Οκτωβρίου 2013

Πώς να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα αμερικάνικου ταξιδιωτικού γραφείου, το 77% των ζευγαριών που ταξιδεύουν, δηλώνουν πως είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ερωτική τους ζωή. Από αυτό το ποσοστό, προκύπτει και ένα 28% που δήλωσε πως μετά το ταξίδι τους είδαν σαφή βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωή, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό δήλωσε πως παρέμεινε βελτιωμένη για πολύ καιρό.
Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως  ακόμη και μία ολιγοήμερη απόδραση μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση, καθώς το ζευγάρι περνά περισσότερο χρόνο μαζί, χαλαρώνει και ξεφεύγει λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που συχνά το στρεσάρει και δημιουργεί αποστάσεις.

Φέτος, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ευνοεί τέτοιου είδους αποδράσεις.
Κοντινά μέρη που τα λες και ρομαντικά είναι:
Θέλετε νησί;
-Άνδρος, Ύδρα, Αγκίστρι και Αίγινα είναι μερικά μόνο από τα όμορφα και ήρεμα νησιά που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη από 3 ώρες με το καράβι.
Θέλετε βουνό;
-Επίδαυρος, Λαγκάδια και γενικά η Ορεινή Αρκαδία είναι βέβαιο που θα ευνοήσει όχι μόνο τη σχέση σας αλλά και τη σωματική σας κατάσταση, καθώς απέραντες εκτάσεις πράσινου ευνοούν τους ρομαντικούς περίπατους και γενικά τη ρομαντική ατμόσφαιρα.
Καθώς ο καιρός παραμένει ζεστός, ίσως ένας καθαρά χειμερινός προορισμός να μη σας ικανοποιήσει τόσο, αλλά καθώς το ζητούμενο είναι να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, το που και το γιατί λίγη σημασία έχουν.

@gamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+