9 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!

Η χτεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για μένα για δύο λόγους.
Πρώτον θα έβλεπα για πρώτη φορά ζωντανά τον νέο ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ του Ιβάν ,τον ΠΑΟΚ με τα μεγάλα όνειρα και τα μεγάλα σχέδια.Τον ΠΑΟΚ του  facebook και του twitter.
Δεύτερον θα πήγαινα στο γήπεδο με τον γιο μου,τον Νικόλα παρέα.Στην εφηβεία πλέον καταλαβαίνει πολλά περισσότερα.


Η μέρα δεν ξεκίνησε καλά.Πήγαμε δυο φορές το πρωί στο ξενοδοχείο της αποστολής μήπως και δούμε κανέναν παίκτη αλλά μάταια.Πες κάτι η ντροπαλότητα του έφηβου γιου κάτι το οργανωμένο της ΠΑΕ δεν καταφέραμε να δούμε από κοντά τον Στόχ και την παρέα του.Επειδή το έχουμε κάνει ξανά,να σημειώσω ότι παλιότερα ήταν λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα.Τώρα σαν να μου θύμιζε περισσότερο...μάντρωμα η όλη ιστορία.Δε βαριέσαι....
Βέβαια από την άλλη,σεβόμενοι τους κανόνες απλά φύγαμε και περιμέναμε το απογευματινό ματς.


Το απόγευμα στο γήπεδο είχαμε καταλάβει την θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ. Να τονίσω ότι η φιλοξενία ήταν υποδειγματική αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι πιο πολλές ομάδες,δεν έχουν να χωρίσουν μεταξύ τους τίποτε.Στην κερκίδα του ΠΑΟΚ υπήρχαν ΠΟΛΛΑ παιδιά και πολλές γυναίκες.Δεν ακούστηκαν ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ συνθήματα ούτε από μας ούτε από τον ΟΦΗ. Η κερκίδα του ΟΦΗ πολύ εντυπωσιακή και ωραία.Η δική μας ζωντανή μεν αλλά πιο υποτονική. Ίσως να έφταιγε και το θέαμα που βλέπαμε.Ισως να έφταιγε και το γεγονός ότι από τους 600 οι πιο πολλοί είμασταν Κρητικο-ΠΑΟΚτζίδες.


Η ομάδα...εχτές δεν άξιζε να κερδίσει. ΟΧΙ με τέτοια εμφάνιση.Η ομάδα έτσι όπως έπαιξε δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτε παραπάνω από την 2η θέση. ΑΠΛΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ. Ωραία τα μεγάλα λόγια,τα νέα λογότυπα τα νέα σχέδια της Τούμπας αλλά εχτές ο ΠΑΟΚ μου θύμισε την ομάδα που ερχόταν στο Ηράκλειο και έχανε για πλάκα.Αν δε ο ΟΦΗ ( ο οποίος δεν είναι κακή ομάδα) το πίστευε λίγο παραπάνω,δεν θα ισοφαρίζαμε εχτές.Κάτι πρέπει να γίνει και να γίνει ΧΤΕΣ.

Η λήξη μας βρήκε όλους ΠΑΟΚτζήδες και ΟΦΗτζήδες προβληματισμένους και ουσιαστικά χαμένους.Ο κάθε ένας αναρωτιόταν για το μέλλον της ομάδας του.Κάναμε μια προσπάθεια να πάρουμε φανέλα ΠΑΟΚ....δεν τα καταφέραμε ούτε εδώ.Ας όψονται είπαμε τα νέα ήθη και έθιμα της ΠΑΕ.

Πηγαίνοντας προς την μηχανή ο γιος μου αναρωτήθηκε φωναχτά......

"Καλά μπαμπά,αυτός ο διαιτητής πόσα λεφτά πήρε και μας έβγαζε συνέχεια αυτή την κίτρινη κάρτα?"

Το κοίταξα γεμάτος περηφάνια,θυμήθηκα λίγο τα δικά μου ΠΑΟΚτζίδικα νιάτα  και του είπα.....

"Νικόλα αλήθεια δεν ξέρω ΑΛΛΑ μη μασάς....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+