11 Ιουνίου 2013

Βροχές και καταιγίδες....

Έντονες βροχές αναμένονται την Τετάρτη στα Βαλκάνια καθώς και στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στη χώρα μας μέχρι και την Παρασκευή, ενώ από το Σάββατο αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά.Ειδικότερα, την Τετάρτη σε όλη τη χώρα αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στις βόρειες περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες, που θα συνοδεύονται και από χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ, στο Αιγαίο βόρειοι 4-5 ενώ στα νότια θα πνέουν δυτικοί εντάσεως έως και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 29 βαθμούς.

Βροχές και πιθανόν τοπικά ισχυρές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Συννεφιά με βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+