5 Ιουνίου 2013

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις

Νεκρός είναι τελικά ο στρατιώτης οδηγός του Μ 113 που ανετράπη τα ξημερώματα έξω από τον Ωρωπό.

Το Μ113 ήταν σε φάλαγγα που πήγαινε στο λιμάνι του Ωρωπού για μπει σε αρματαγωγό και να συμμετάσχει στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, όταν και συνέβη το ατύχημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ:

"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 05:50 περίπου, στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113 εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του στρατιώτη (ΠΝ) Ε.Κ. Το ερπυστριοφόρο όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό το λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε εθνική τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+