15 Ιουνίου 2013

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία του με τον Χουμπ Στέφενς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία του με τον Χουμπ Στέφενς με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει ότι  έρχεται για να δουλέψει «σε μια ομάδα του μόχθου». Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο 60χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο «Δικέφαλος» θα έχει δικαίωμα να ανανεώσει την συνεργασία τους για ακόμη ένα χρόνο. «Άνθρωπο της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας» χαρακτήρισε ο Ζήσης Βρύζας τον Στέφενς, η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.


Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμφωνία με τον Χουμπ Στέφενς:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens. Η συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά αφού πρώτα αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες και υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια. Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ ακολούθησε μια τακτική εντατικής αναζήτησης εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις προπονητών και κατέληξε στην ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

» Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 60χρονο Ολλανδό τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να του εμπιστευτεί το όραμα της δημιουργίας μίας ομάδας αντάξια των προσδοκιών».

Στέφενς: «Νιώθω άνετα σε μία ομάδα του μόχθου»

Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς εξέδωσε γραπτή δήλωση, σημειώνοντας τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, που αντιπροσωπεύει το μόχθο και πάντα ένιωθα άνετα σε τέτοιες ομάδες. Μου αρέσει η δουλειά και στόχος είναι όλοι μας να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ένθερμο κοινό του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα στην ομάδα. Να την νιώθει δικιά του. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που ο κόσμος της θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

» Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Εγώ και η γυναίκα μου ελπίζω, ότι θα απολαύσουμε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της παρουσίας μας στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη».

Βρύζας: «Καλύτερο μέλλον για τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠAOK, Ζήσης Βρύζας, μιλώντας για την συμφωνία με τον Στέφενς τόνισε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας προπονητής της αξίας του Huub Stevens συμφώνησε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες σε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Η επίσημη παρουσίαση του Στέφενς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο 60χρονος Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
@Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+