31 Μαΐου 2013

Ανοιξαν οι πύλες του Bazaar Βιβλίου από τον Βήμα FM

Άνοιξαν την Πέμπτη στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής οι πύλες του Βazaar Βιβλίου του Βήμα 99,5.

Στο Bazaar θα διατεθούν 200.000 βιβλία, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν με 1 ευρώ το καθένα, βοηθώντας έτσι όσους το έχουν ανάγκη. Ανάμεσά στα βιβλία θα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές και πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά παραμύθια, κ.ά.


Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Μέχρι τώρα από τα Βazaar του Βήμα 99,5 έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων και προσδοκία είναι το βράδυ της Κυριακής να ξεπεραστούν οι 500.000 ευρώ.

Όπως κάθε φορά, θα υπάρξει σειρά εκπλήξεων για να κάνει τη διαμονή των μικρών και των μεγάλων φίλων στον Κήπο του ΜΜΑ ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν:

Την Παρασκευή 31 Μαΐου θα εμφανιστούν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου.
Το Σάββατο 1 Ιουνίου θα εμφανιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα εμφανιστούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.
Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ.

Ευγενικοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Εταιρειών Μυτιληναίου, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», και η Mercedes Benz Hellas, η Ελαϊς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.
@Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+