15 Ιουνίου 2013

Guitar Workbench... Εδώ η κιθάρα έχει τον πρώτο λόγο!

Το  internet και  δη το facebook  έχουν πλέον αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε. Πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να ενημερωθούμε, να επικοινωνήσουμε, να αναζητήσουμε και να βρούμε πληροφορίες για θέματα που μας ενδιαφέρουν.


Βέβαια και το ίδιο το internet έχει αλλάξει και αλλάζει καθημερινά. Από τα παλιά κανάλια του IRC περάσαμε στα forum και τις facebook pages.Υπάρχει πολύ πληροφορία στο internet και σε κάποιο σημείο αυτό είναι και το μεγαλύτερο κατά την γνώμη μου πρόβλημα του.
Η επόμενη anakalipsi έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από μια άποψη είναι πρωτοποριακή και μοναδική. Σήμερα με την βοήθεια του Ανδρέα Κωτίδη (admin και ψυχή της facebook page) θα ανακαλύψουμε μια μεγάλη ιντερνετική παρέα. Κοινό τους σημείο ,αν όχι πάθος ..Η ηλεκτρική κιθάρα!

Φυσικά επειδή θέλαμε να είμαστε πρωτοπόροι,την anakalipsi την ηχογραφήσαμε!!!Τι μουσικοί θα ήμασταν αλλιώς!!!!Χρησιμοποιήσαμε διάφορα internetικά εργαλεία (δεδομένου του γεγονότος ότι δεν ζούμε στη ίδια πόλη) και πιστεύουμε ότι και εσείς θα χαρείτε με το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας ,όσο χαρήκαμε και εμείς.

Δεν έχετε παρά να κάνετε λοιπόν click στο παρακάτω σύνδεσμο ώστε να ακούσετε και εσείς όλα τα πολύ ενδιαφέροντα που μας αποκάλυψε  ο Ανδρέας για το Guitar Workbench!!!!Εννοείται ότι το group μπορείτε να το βρείτε στο facebook στην παρακάτω διεύθυνση :
https://www.facebook.com/groups/104952082907285/
η στο email : guitarworkbench@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+