28 Ιανουαρίου 2013

Outloud: Τίτλος νέου άλμπουμ, διάσημη συνεργασία και οντισιόν για κιθαρίστα


Οι OUTLOUD, η ελληνική / αμερικανική melodic hard rock μπάντα που προκάλεσε αίσθηση με το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ της το 2009 και τη συνέχεια "Love Catastrophe" το 2011 επιστρέφει.Ο Γιώργος Κόλλιας του συγκροτήματος Nile, ένας από τους καλύτερους extreme metal drummers στον κόσμο και χρόνια φίλος της μπάντας, συμφώνησε να συμμετάσχει στο επόμενο άλμπουμ των Outloud με τον προσωρινό τίτλο "Let's Get Serious" (αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του 2013 - αρχές 2014) ηχογραφώντας όλα τα τύμπανα!

Ο Bob Katsionis λέει: "Εμείς (Chandler Mogel, Bob Katsionis και ο μπασίστας Sverd) αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε νέα μελωδικά και πολύπλευρα τραγούδια, και η προσθήκη του Γιώργου Κόλλια θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με αυτό το lineup για το νέο μας άλμπουμ. Είμαστε βαθιά στη διαδικασία του songwriting και πιστεύουμε ότι αυτό είναι από το καλύτερο και πιο ισχυρό υλικό που έχουμε γράψει μέχρι τώρα. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας!"

Επιπλέον, οι Outloud κάνουν ακροάσεις για δεύτερο κιθαρίστα και μόνιμο drummer της μπάντας. Αν μπορείς να τραγουδήσεις δεύτερα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προωθήσει links / βίντεο / βιογραφικό κλπ. στο bob_katsionis@yahoo.gr.

Βρείτε τη μπάντα στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/outloudtheband και τσεκάρετε την επίσημη ιστοσελίδα τους www.outloud-rock.com για ενημερώσεις.@Rockoverdose

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ο καλόπιστος σχολιασμός είναι καλοδεχούμενος.Οι άλλοι να πάτε αλλού....

Google+